Feminista kongresszus

Tags: láttam, semmit, hogy, feminista, szépen, feminista viccek , vicc feminista , feminista nők humor képek , vtipy feministka

A nők feminista világkongresszust tartanak, ahol sorban felszólalnak, és megosztják élményeiket. Először az amerikai nő megy fel, és elkezdi:
- Hát az úgy volt, hogy jött haza a férjem, Charles, és követelte, hogy vasaljam ki az ingjeit! Én pedig mondtam neki, kedvesem van kezed, megfogod a vasalót és szépen kivasalsz! Hát első nap nem láttam semmit, második nap sem láttam semmit, de a harmadik nap Charles vasalt, mint a kisangyal.
Nagy taps, nők ujjonganak a teremben. Másodjára a francia nő megy fel, és kezdi:
- Velem ugyanez történt meg, a férjem, Jean követelte, hogy mossak ki azonnal, én pedig mondtam, szépen pakolj be mindent a mosógépbe, és moss ki!! Első nap nem láttam semmit, második nap sem, de harmadik nap Jean mosott!!
Újra nagy tapsvihar. Utoljára a Manci néni lép fel az emelvényre, és elkezdi:
- Hát az én Pistám egyik nap hazajött, az asztalra csapott, hogy vacsorát kér, de izibe!! Én meg mondtam, Fiam, nem vagy béna, megfogod a kést, megpucolod a krumplit, és szépen megfőzöl! Hát első nap nem láttam, semmit, második nap sem, a harmadik nap a bal szememre már láttam...

Még több vicc ebből a kategóriából

Miben hasonlít a férfi a kutyához?

Mások szerint a férfi pont olyan, mint a kutya, mert mindkettő- túl sok helyet foglal az ágyb...

nők 18

Honnan lehet tudni, hogy egy nőnek orgazmusa van?- Kit érdekel?...

Lóhere

Két barát találkozik az utcán, egyikük keze felkötve.- Mi történt? - kérdezi a másik.- J...

HaHa

HA HA HA!!!!!!!Nagyon vicces mondta a hangya és belefulladt a sörbe....