Előjáték

Tags: lenne, szép, hernyó, belőle, nagy, előjáték viccek , előjáték viccesen , jóllakott vicces képek , lucskos szőr vicc

Egy kopár részen áll egy terebélyes fa. A fán egy levél ezen gondolkodik:
- Milyen jó lenne, ha esne az eső... A fa gyökerei felszívnák a vizet... A törzsön keresztül eljutna hozzám, én megemészteném, és egy szép nagy zöld levél lenne belőlem!
Egy ággal fölötte a hernyó ezen gondolkodik:
- Milyen jó lenne, ha esne az eső... A fa gyökerei felszívnák a vizet... A törzsön keresztül eljutna a levélhez, az megemésztené, egy szép nagy zöld levél lenne belőle... Én megenném, és egy szép nagy kövér hernyó lenne belőlem!
Egy ággal fölötte a varjú ezen gondolkodik:
- Milyen jó lenne, ha esne az eső... A fa gyökerei felszívnák a vizet... A törzsön keresztül eljutna a levélhez, az megemésztené, egy szép nagy zöld levél lenne belőle... A hernyó megenné, egy szép nagy kövér hernyó lenne belőle... Én megenném, és egy jóllakott varjú lennék!
A fa tövében a macska ezen gondolkodik:
- Milyen jó lenne, ha esne az eső... A fa gyökerei felszívnák a vizet... A törzsön keresztül eljutna a levélhez, az megemésztené, egy szép nagy zöld levél lenne belőle... A hernyó megenné, egy szép nagy kövér hernyó lenne belőle... A varjú megenné a hernyót, egy jóllakott varjú lenne belőle, és a jóllakottságtól leesne ide hozzám, megenném, és egy boldog macska lennék!
Végre leesik az eső...
A fa gyökerei felszívják a vizet... A törzsön keresztül eljut a levélhez, az megemészti, egy szép nagy zöld levél lesz belőle... A hernyó megeszi, egy szép negy kövér hernyó lesz belőle... A varjú megeszi, egy jóllakott varjú lesz... És a macska a fa tövében megcsúszik a sárban és megdöglik.
Mi ebből a tanulság?

Hosszú előjátéknak mindig lucskos szőr a vége!

Még több vicc ebből a kategóriából

Busó

Olyan ronda vagy, hogy a tavalyi mohácsi busójáráson álarc nélkül ezüstérmes lettél....

Egy gondoskodó személy levele

A Pénz...Vehetsz rajta HÁZATde OTTHONT nem.Vehetsz rajta ÁGYATde ALVÁS...

Fejés

Városi hölgy falun vendégeskedik, és minden érdekli. Egyik reggel fogja magát, és kiül az istállóba ...

Bölények

Old Shatterhand és Winnetou lovagolnak a prérin, amikor Winnetou lova megbotlik, és az indián nagyfő...